Hiemstra Media
Gasthuisstraat 6
Barneveld

T : 0342 - 820225
M : 06 - 16525020
E :info@hiemstrapubliciteit.nl

Wat staat er in uw personeelsadvertentie?

Dynamisch. Pro-actief. Hands-on. Gedreven. Ambitieus. Zelfstandig. Flexibel. Wedden dat u deze eigenschappen zoekt in een nieuwe medewerker of collega? Net als alle andere bedrijven die op zoek zijn naar personeel.

Clichés in personeelsadvertenties zijn duur

Het gevolg: online vacatures en personeelsadvertenties zijn net wandelende clichéwoordenboeken. En u zich moet worstelen door stapels brieven van ongeschikte kandidaten die zich herkennen in algemeenheden. Zonde van uw tijd en geld.

Laat originele personeelsadvertenties schrijven

De oplossing: schakel een professionele tekstschrijver in. Hoe dat werkt? U bepaalt de inhoud, wij zorgen voor de vorm. Met een lijstje eisen en competenties stellen onze tekstschrijvers originele en effectieve personeelsadvertenties op.

Drie redenen om een personeelsadvertentie te laten opstellen

Een professionele personeelsadvertentie maakt een voorselectie. Hoe gerichter u vraagt, hoe gerichter de reacties die u krijgt.
Een professionele personeelsadvertentie is snel. Waar u wellicht uren ploetert, schrijven onze copywriters in een handomdraai uw vacaturetekst. Dat scheelt geld.
Een professionele personeelsadvertentie is foutloos. Wel zo prettig, want de tekst is de eerste indruk die een kandidaat van uw bedrijf of organisatie krijgt.

Contact over uw vacaturetekst of personeelsadvertentie

Wilt u een vacaturetekst of personeelsadvertentie laten schrijven of meer informatie over onze werkwijze. Bel of mail ons.

Woord van de dag:

[ Metamorfose ]

Uitleg:
de metamorfose zelfst.naamw. (v.)
Uitspraak: [metamor’foz`e] Verbuigingen:
metamorfose|n, metamorfose|s (meerv.)
verandering van het ene levende wezen
in een ander

Volg ons op Linkedin!Volg ons op Facebook!Volg ons op Twitter!

Contact
Hiemstra Media
Gasthuisstraat 6
Barneveld

T : 0342 - 820225
M : 06 - 16525020
F : 084 - 8369009
E :info@hiemstramedia.nl