Hiemstra Media
Gasthuisstraat 6
Barneveld

T : 0342 - 820225
M : 06 - 16525020
E :info@hiemstrapubliciteit.nl

Help, ik moet een presentatie houden!

U lanceert een nieuw product. Krijgt de kans om uw bedrijf te promoten. Of moet uw werknemers informeren. Een presentatie zou handig zijn. Maar daar bent u al gauw uren mee bezig. En dan is het eindresultaat nog niet overtuigend. Herkenbaar? Laat Hiemstra Media uw bedrijfspresentatie of productpresentatie maken. Snel, voordelig en effectief!

Een duidelijke bedrijfspresentatie

Een goede presentatie begint bij het bepalen van uw doel. Pas als u weet wat u wilt bereiken, komen inhoud en vorm om de hoek kijken. Onze communicatiespecialisten denken daarom graag strategisch met u mee over uw bedrijfspresentatie of productpresentatie.

Of een ijzersterke productpresentatie

Is de opbouw logisch, is de argumentatie compleet, zijn overgangen tussen subonderwerpen te volgen voor uw publiek, zit er een spanningsboog in uw presentatie, passen de voorbeelden bij uw betoog? Hiemstra Media ontleedt uw presentatie tot in detail, zodat u een ijzersterk verhaal overhoudt.

Wat kost een presentatie?

Hoe het laten maken van een bedrijfspresentatie of productpresentatie in zijn werk gaat? Goede vraag! Laten we beginnen met een kennismakingstelefoontje of e-mail. Op basis daarvan krijgt u een scherpe offerte.

Hoe maken we uw presentatie?

Tevreden? Dan gaan we om tafel om doel en inhoud van uw presentatie te bespreken. Hiemstra Media verwerkt dat tot een conceptpresentatie. In PowerPoint of Prezi. Net wat u aanspreekt. Het enige wat u nog hoeft te doen is de presentatie houden. Leuker kunnen we het niet maken. Wel makkelijker!

Woord van de dag:

[ Metamorfose ]

Uitleg:
de metamorfose zelfst.naamw. (v.)
Uitspraak: [metamor’foz`e] Verbuigingen:
metamorfose|n, metamorfose|s (meerv.)
verandering van het ene levende wezen
in een ander

Volg ons op Linkedin!Volg ons op Facebook!Volg ons op Twitter!

Contact
Hiemstra Media
Gasthuisstraat 6
Barneveld

T : 0342 - 820225
M : 06 - 16525020
F : 084 - 8369009
E :info@hiemstramedia.nl