De Eng

De gemeente Barneveld realiseerde in Voorthuizen een modern en multifunctioneel ontmoetingscentrum, compleet met sporthal. Wat doe je als je door corona geen open dag kan organiseren? Dan neem je inwoners met een magazine mee in de mogelijkheden van het nieuwe ontmoetingscentrum!

 

We ontwikkelden een kleurrijk concept voor het magazine, waarin de kleuren en andere huisstijl-elementen van De Eng speels terugkomen.

Expertise:
Magazines

Nadat de basis stond, gingen we Voorthuizen in. We spraken met gebruikers van het nieuwe ontmoetingscentrum, maar ook met de bouwer, de wethouder en andere relaties die betrokken waren bij de realisatie van De Eng.

Puzzelen met planning en fotografie

Het magazine wilde we natuurlijk op de mat hebben liggen kort na de oplevering van het ontmoetingscentrum. En dat was best een uitdaging, want je kunt nog niet fotograferen als er volop gebouwd wordt. Dan komt het aan op goed redactiemanagement. Ook dit keer lukte het ons weer om de planningspuzzel te leggen!

Waarom je met ons wilt samenwerken

Beter magazine in minder tijd

We nemen je veel werk uit handen bij het maken van een magazine. Van de bladformule tot het redactiemanagement; dat scheelt jou veel tijd!

Ervaren bladenmakers

Van zorg tot onderwijs en van overheid tot bedrijfsleven; we zijn gewend om ons snel te verdiepen in verschillende werelden en weten hoe we de connectie maken met jouw doelgroep.

Verzekerd van continuïteit

We werken met een team aan jouw magazine. Daardoor loopt de productie geen vertraging op bij ziekte of in de vakantieperiodes.

Jasmijn Hiemstra

“Wil je weten hoe we zo'n magazine maken?”

Bel me dan via 0342 - 820 225 of stuur naar een mail naar jasmijn@hiemstramedia.nl. Ik vertel je graag meer over onze aanpak.

Lees meer klantverhalen

IVECO Schouten gaat Forward met relatiemagazine

IVECO Schouten is één van de grotere Nederlandse dealers van…

Bekijken
Kolk Report

Van de Kolk Bouw is een gerespecteerde middelgrote aannemer en…

Bekijken
De Meerwaarde

De Meerwaarde is een school voor vmbo en praktijkonderwijs. De…

Bekijken