SIEPLO

SIEPLO ontwikkelt en produceert innovatieve voersystemen voor veehouders. Je kunt daarbij denken aan slimme voerrobots die zelf voer mengen en volautomatisch dat voer in de stal doseren aan koeien, schapen of geiten. Voor de nieuwe website klopte SIEPLO bij Hiemstra Media aan voor de webteksten.

Onze copywriters maakten voor SIEPLO een belangrijke vertaalslag. Waar de focus lag op technologie en productkenmerken, maakten we in de nieuwe webteksten een switch naar oplossingen en voordelen voor de klant.

Expertise:
Websites

Een voersysteem is namelijk geen doel op zich, maar een middel dat bijdraagt aan een betere diergezondheid, gezonde groei van dieren en meer rendement voor veehouders. Voor deze webteksten spraken we met verschillende business- en technisch specialisten binnen SIEPLO. Ook deden we zelf research en analyseerden we de manier waarop concurrenten hun oplossingen positioneren. 

Schrijven in de ontwikkelomgeving

Het design, de structuur van de website en de opbouw van pagina’s waren al uitgedacht. We schreven de teksten in de ontwikkelomgeving van de nieuwe website. Zo pasten ze perfect en konden ze direct in de juiste context beoordeeld worden. 

Waarom je met ons wilt samenwerken

Strategisch geschreven

Onze copywriters denken strategisch mee over je positionering en adviseren je over bijvoorbeeld de menustructuur, opbouw van webpagina’s en call-2-actions.

Zoekmachinevriendelijk

We weten dat vindbaarheid (SEO) voor elke webtekst belangrijk is en optimaliseren je pagina voor zoekmachines zonder de leesbaarheid uit het oog te verliezen.

Op tijd klaar

We werken flexibel samen met internetbureaus en webdesigners, waardoor je website op het afgesproken moment live kan.

Rick Borkent:

“Ik help je graag om ook zo'n overtuigende website te maken.”

Wil je meer weten over dit project, ben je benieuwd of we ervaring hebben in jouw branche of wil je eens sparren over jouw bestaande website? Bel me via 06 - 53 97 91 29 of stuur naar een mail naar rick@hiemstramedia.nl

Lees meer klantverhalen

Welisa

Welisa helpt groeiende bedrijven om processen slimmer in te richten…

Bekijken
Nieuwe webteksten voor Impex

Impex is een internationale producent van drinkwatersystemen voor kippen, varkens…

Bekijken
Kleiburg

Kleiburg is een Amsterdamse brouwerij van speciaalbieren. Die bieren smaken…

Bekijken
Smink Kok Lentink

Smink Kok Lentink is een lokaal accountantskantoor uit Bunschoten-Spakenburg. De…

Bekijken