Smink Kok Lentink

Smink Kok Lentink is een lokaal accountantskantoor uit Bunschoten-Spakenburg. De vraag aan Hiemstra Media? Help ons aan webteksten die niet alleen vertellen wat we doen, maar ook ons karakter weerspiegelen.

Al snel begrepen we waarom. Want Smink Kok Lentink is niet alleen gevestigd in Bunschoten-Spakenburg, het dna van het dorp stroomt er door het accountantsbloed. Van boekhouding tot fiscaal advies en van de salarisadministratie tot corporate finance; het gebeurt er met opgestroopte mouwen.  

Expertise:
Websites

Onze copywriters ontwikkelden een brandstory die op een verhalende manier de ondernemende, nuchtere werkwijze van Smink Kok Lentink tot leven brengt. Deze no-nonsense stijl trokken we door in de beschrijving van de diensten. Benieuwd? Lees zelf mee!

Ook overtuigende webteksten

Strategisch geschreven

Onze copywriters denken strategisch mee over je positionering en adviseren je over bijvoorbeeld de menustructuur, opbouw van webpagina’s en call-2-actions.

Zoekmachinevriendelijk

We weten dat vindbaarheid (SEO) voor elke webtekst belangrijk is en optimaliseren je pagina voor zoekmachines zonder de leesbaarheid uit het oog te verliezen.

Op tijd klaar

We werken flexibel samen met internetbureaus en webdesigners, waardoor je website op het afgesproken moment live kan.

Rick Borkent:

“Ook de cultuur van jouw organisatie teruglezen in je webteksten?”

Bel me dan via 06 - 53 97 91 29 of stuur naar een mail naar rick@hiemstramedia.nl. Ik vertel je graag meer over onze aanpak en de best practices van dit project!

Lees meer klantverhalen

SIEPLO

SIEPLO ontwikkelt en produceert innovatieve voersystemen voor veehouders. Je kunt…

Bekijken
Welisa

Welisa helpt groeiende bedrijven om processen slimmer in te richten…

Bekijken
Nieuwe webteksten voor Impex

Impex is een internationale producent van drinkwatersystemen voor kippen, varkens…

Bekijken
Kleiburg

Kleiburg is een Amsterdamse brouwerij van speciaalbieren. Die bieren smaken…

Bekijken