Van Manen Badkamers

Kan je ons helpen om binnen een maand een huis-aan-huiskrant te maken? Met die vraag klopte het jubilerende Van Manen Badkamers & Sanitair aan bij Hiemstra Media. En ja, die uitdaging gingen we met succes aan!

Na een startmeeting ontwikkelden we razendsnel een format voor de krant, een indeling op paginaniveau én een strakke projectplanning.

Expertise:
Kranten

Met shootdagen, interviewclusters en gereserveerde opmaakslots voor de vormgever lukte het uiteindelijk om binnen twee weken een complete krant op te leveren.

Aansluiten bij behoeften van consumenten

En dan niet zomaar een jubileumkrant, maar een krant boordevol badkamerinspiratie, een stappenplan voor een nieuwe badkamer, projecten en andere strategische content die aansluit bij de interesses en behoeften van woningbezitters die nadenken over een nieuwe badkamer.

Opvallen met een coverflap

De jubileumkrant van Van Manen Badkamers & Sanitair werd huis-aan-huis verspreid in de gemeente Barneveld. Daar had de badkamerspeciaalzaak zelf geen omkijken naar, want Hiemstra Media regelde het drukwerk en de verspreiding. En dankzij een opvallende coverflap met acties viel de krant nóg beter op in de brievenbus.

Waarom je met ons wilt samenwerken

Ervaren krantenmakers

We maken jaarlijks tientallen kranten voor bedrijven, overheden, (sport)verenigingen, zorgorganisaties en scholen.

Capaciteit & continuïteit

Last-minute een extra artikel nodig? Meerdere interviews achter elkaar op één dag? Doordat we met een team aan jouw krant werken, kunnen we altijd flexibel schakelen.

Coproductie mogelijk

Wil je zelf teksten of foto’s aanleveren? Geen probleem. We zijn gewend om samen te werken met jouw medewerkers of vrijwilligers.

Rick Borkent:

"Wil je ook een krant vol slimme content die aansluit bij je doelgroep?"

Bel me dan via 06 - 53 97 91 29 of stuur naar een mail naar rick@hiemstramedia.nl. Ik vertel je graag meer over onze aanpak.

Lees meer klantverhalen

Rhetap

Tijdens de grande opening van haar nieuwe woonboulevard wilde Rhetap natuurlijk…

Bekijken
Een exclusieve vacaturekrant voor Barten Tuinen

Mooie nieuwe projecten? Bij Barten Exclusieve Tuinen hoeven ze niet…

Bekijken
Een krant vol techniek!

Met een gloednieuw techniekcentrum heeft De Meerwaarde alles in huis…

Bekijken