Hiemstra Media
Gasthuisstraat 6
Barneveld

T : 0342 - 820225
M : 06 - 16525020
E :info@hiemstrapubliciteit.nl

 

Promotiekrant Kasteel De Schaffelaar

Kasteel De Schaffelaar is het visitekaartje van Barneveld. Een romantische trouwlocatie en stijlvolle eventlocatie. Zeker na de smaakvolle restyling van het interieur. Hiemstra Media maakte voor Kasteel De Schaffelaar een krant die huis-aan-huis verspreid werd in de gemeente Barneveld. Dat gebeurde voorafgaand aan een Open Huis, dat een ongekend succes was door het grote aantal bezoekers. 

 
 

Makelaarskrant Nijkerk

De Makelaarskrant Nijkerk is een eigen uitgave van Hiemstra Media. De krant verschijnt 8 keer per jaar in een oplage van 15.000 stuks en wordt huis aan huis verspreid in de gemeente Nijkerk. De krant bevat lokaal woonnieuws, nieuws van woninggerelateerde adverteerders en een presentatie van het lokale woningaanbod. 

 

Promotiekrant Het Centraal Ketelhuis

Voor Het Centraal Ketelhuis - een lunchcafé en monumentale eventlocatie op de Wagenwerkplaats in Amersfoort - maakten we deze promotiekrant. De krant werd voorafgaand aan de opening huis aan huis verspreid in Amersfoort. Hiemstra Media tekende voor het concept, de coördinatie van de krant, de teksten en de drukwerkbegeleiding. 

 

Veldhuizen Totaal Krant

De Veldhuizen Totaal Krant is een bedrijfskrant van de Veldhuizen Totaal Groep. De krant inspireert en informeert consumenten die van plan zijn om zelf een woning te laten bouwen. In de krant staan referenties, reportages, nieuwsverhalen, informatieve artikelen over bouwen en presentaties van beschikbare woningen en kavels. Hiemstra Media verzorgt de complete productie: van concept tot teksten en van fotografie en vormgeving tot drukwerkbegeleiding.

 
 

Promotiekrant Megapull Stroe

Megapull Stroe is één van de grootste truck- en tractorpullingevents van Nederland. Elk jaar maken we voor de organisatie een promotiekrant vol interviews met rijders en nieuws over het programma. De krant wordt verspreid op tienduizenden adressen in heel Midden-Nederland. Hiemstra Media verzorgt de complete productie: van concept tot ontwerp en van teksten tot vormgeving en drukwerkbegeleiding.

 
 

De Geldkrant

De Geldkrant is een uitgave van Van Koesveld Financiële Specialisten. De krant bevat informatieve artikelen over sparen, verzekeren en beleggen. Ook het afsluiten en oversluiten van hypotheken komt aan bod. Hiemstra Media stelt de krant samen en redigeert de aangeleverde teksten. Ook verzorgen we drukwerkbegeleiding. 

 
 

Promotiekrant Stadhuys Gouda

Het monumentale Stadhuys Gouda is tegenwoordig een event- en trouwlocatie. Voor de nieuwe exploitant maakten we een promotiekrant. Hiemstra Media tekende voor het concept, de coördinatie van de krant, de teksten en de drukwerkbegeleiding. 

Woord van de dag:

[ Metamorfose ]

Uitleg:
de metamorfose zelfst.naamw. (v.)
Uitspraak: [metamor’foz`e] Verbuigingen:
metamorfose|n, metamorfose|s (meerv.)
verandering van het ene levende wezen
in een ander

Volg ons op Linkedin!Volg ons op Facebook!Volg ons op Twitter!

Contact
Hiemstra Media
Gasthuisstraat 6
Barneveld

T : 0342 - 820225
M : 06 - 16525020
F : 084 - 8369009
E :info@hiemstramedia.nl