Hiemstra Media
Gasthuisstraat 6
Barneveld

T : 0342 - 820225
M : 06 - 16525020
E :info@hiemstrapubliciteit.nl

Maak kennis met onze specialisten

Bert Hiemstra
(copywriter, adviseur)

Kei in commerciele teksten. Kruipt in de huid van de klant en vraagt tot er geen vragen meer zijn. Dan pas is de weg vrij naar een heldere, krachtige, klantgerichte tekst die klinkt als een klok. Communicatieadvies? Je krijgt het er gratis bij. Bert laat niet alleen teksten los, maar ook nog wel eens ballonnetje over uw huisstijl, imago en marketingstrategie.


06 - 165 25 020
bert@hiemstramedia.nl

Jasmijn Hiemstra
(copywriter, eindredacteur)

Het spellingsgeweten van Hiemstra Media. Geen tekst gaat de deur uit, zonder dat zij hem heeft goedgekeurd. Scherpzinnig bewaker van kwaliteit. Tekstueel, maar ook inhoudelijk. Reportages, interviews, klantverhalen. Stuur Jasmijn en de klant heeft niet alleen het goede gevoel, maar krijgt ook nog eens een verhaal dat precies zegt wat het moet zeggen. Eerlijk. Menselijk. Recht-toe-rechtaan. Met gevoel voor details.

06 - 416 15 501
jasmijn@hiemstramedia.nl

Rick Borkent
(copywriter, webspecialist)

Copywriter met een helicopterview. Denkt strategisch na over de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van content. Adviseert over webcontent, mailings en social media. En helpt je net zo makkelijk praktisch op weg. Schrijft webteksten waar Google en gebruikers niet omheen kunnen. Heeft twee creatieve linkerhanden en tovert moeiteloos verrassende ideeën en concepten op tafel om jouw doelgroep in beweging te krijgen.

 
06 - 539 79 129
rick@hiemstramedia.nl

Marlous Brand 
(copywriter, projectcoördinator)

Tekstschrijver die op zeldzame wijze creativiteit combineert met een systematische manier van werken. Heeft altijd een opgeruimd bureau en weet zelfs de meest complexe projecten op te delen in overzichtelijke schema's, lijstjes en planningen. Maar heeft ook een fijne pen waar verrassende teksten uitrollen. Met net even dat persoonlijke tintje waardoor je blijft doorlezen.

0342 - 820 225
marlous@hiemstramedia.nl

 

 

Woord van de dag:

[ Metamorfose ]

Uitleg:
de metamorfose zelfst.naamw. (v.)
Uitspraak: [metamor’foz`e] Verbuigingen:
metamorfose|n, metamorfose|s (meerv.)
verandering van het ene levende wezen
in een ander

Volg ons op Linkedin!Volg ons op Facebook!Volg ons op Twitter!

Contact
Hiemstra Media
Gasthuisstraat 6
Barneveld

T : 0342 - 820225
M : 06 - 16525020
F : 084 - 8369009
E :info@hiemstramedia.nl