Uitgeven

Hiemstra Media geeft eigen kranten en magazines uit. Daarmee helpen we B2B en B2C bedrijven om gericht hun doelgroep in een specifieke regio te bereiken. We zetten onze uitgeefskills ook graag in om voor jou een eenmalige of periodieke uitgave te produceren.

In de afgelopen jaren ontwikkelden we eigen, lokale mediaconcepten zoals woonkranten en businessmagazines. Uitgaven met een aantrekkelijke mix aan contenttypen, die we niet alleen online maar ook offline distribueren. Zo helpen we B2B en B2C bedrijven om gericht hun doelgroep te bereiken in de regio Barneveld en Nijkerk. We vertellen je graag over de mogelijkheden om jouw bedrijf te profileren in één van onze uitgaven.

Eigen uitgave

De ervaring en kennis die we hebben op dit vlak, zetten we ook graag in om voor of samen met jou een uitgave op te zetten. Dat kan een eenmalige krant of magazine zijn, maar ook een periodieke uitgave. Met Hiemstra Media beschik je over een complete mediapartner die je ontzorgt op het gebied van planning, redactie, fotografie, vormgeving, drukwerk en verspreiding. Ook ondersteunen we je graag in advertentieacquisitie, bijvoorbeeld door je te voorzien van professionele mediadocumentatie.

Vragen over uitgeven? Ik help je graag!

Keertje sparren over een (eigen) uitgave?

    We reageren binnen 2 werkdagen. Bellen is nog sneller!

     

    Bert