Hiemstra Media
Gasthuisstraat 6
Barneveld

T : 0342 - 820225
M : 06 - 16525020
E :info@hiemstrapubliciteit.nl

Copywriters, bladenmakers, pr-specialisten en webschrijvers

Hiemstra Media is een slagvaardig mediabureau dat bedrijven en organisaties helpt om hun doelgroep optimaal te bereiken met de juiste boodschap. Ons team is gespecialiseerd in op maat gesneden mediaproducties zoals relatiemagazines, personeelsmagazines, kranten, brochures, folders en flyers. We maken ze van scratch af aan of in samenwerking met jouw eigen reclame- of mediabureau.

Bekijk onze werkzaamheden

Daarnaast kun je onze copywriters inschakelen voor snelle acties zoals persberichten, teksten voor websites, nieuwsberichten en content voor Facebook en Twitter. Daarbij kun je rekenen op snelheid en precisie. Want een boodschap communiceren, dat kom nu eenmaal heel erg nauw. Bekijk alle mogelijkheden waarmee we jouw onderneming of organisatie (nog) beter op de kaart kunnen zetten.

Ontmoet onze specialisten

Het team van Hiemstra Media bestaat uit ervaren copywriters, bladenmakers, pr-specialisten en webschrijvers. Maak kennis met onze specialisten en neem direct contact op.

Maatschappelijk betrokken

Bij Hiemstra Media vinden we het belangrijk om wat terug te doen voor de samenleving waar we midden in staan. Dat doen we onder meer door ideeën, persberichten, folders, flyers, nieuwsbrieven, mailings en jaarverslagen te 'doneren'. Bekijk de goede doelen die we steunen.

Woord van de dag:

[ Metamorfose ]

Uitleg:
de metamorfose zelfst.naamw. (v.)
Uitspraak: [metamor’foz`e] Verbuigingen:
metamorfose|n, metamorfose|s (meerv.)
verandering van het ene levende wezen
in een ander

Volg ons op Linkedin!Volg ons op Facebook!Volg ons op Twitter!

Contact
Hiemstra Media
Gasthuisstraat 6
Barneveld

T : 0342 - 820225
M : 06 - 16525020
F : 084 - 8369009
E :info@hiemstramedia.nl