Over Hiemstra Media

Hiemstra Media is een slagvaardig mediabureau dat bedrijven en organisaties helpt om hun doelgroep optimaal te bereiken met de juiste boodschap.

Plan een afspraak

Wij zijn er van overtuigd dat communicatie niet begint met een vorm, maar met inhoud. Een boodschap die precies de juiste snaar raakt bij jouw doelgroep. En naadloos aansluit bij hun (informatie)behoeften.

Effectief en overtuigend communiceren

Onze copywriters, contentmarketeers en mediamakers helpen je om jouw boodschap scherp te krijgen, zodat je overtuigend kunt communiceren. Met klanten, relaties, medewerkers of wie je maar wilt.

Scherpe teksten met een herkenbare handtekening

We schrijven in opdracht van organisaties, bedrijven, uitgevers, mediabureaus, communicatiebedrijven en internetbureaus. Vaak doen we dat achter de schermen. Maar onze handtekening? Die herken je direct aan teksten die spot on zijn.

Daarom werken klanten graag met ons samen

Slimme content

Je schakelt met ervaren copywriters die strategisch met je meedenken over de beste manier om jouw doelgroep te bereiken. Daardoor ben je verzekerd van betere teksten.

Zelfstandige copywriters

We zijn gewend om ons snel te verdiepen in nieuwe werelden en complexe materie om te zetten in toegankelijke content. We hebben geen uitgebreide briefings nodig. Dat bespaart je tijd!

Informele cultuur

We houden het graag informeel en je kunt niet alleen serieus over content met ons praten, maar ook met ons lachen. P.s.: Wist je dat we ook de beste pizza's bakken?

Jasmijn

Rick

Bert

Marlous

Jasmijn is copywriter en eindredacteur bij Hiemstra Media

Het spellingsgeweten van Hiemstra Media. Geen tekst gaat de deur uit, zonder dat zij hem heeft goedgekeurd. Schrijft ook in een handomdraai nieuwsberichten en reportages voor onze eigen businessmagazines en woonkranten.

Rick is copywriter en contentadviseur bij Hiemstra Media

Copywriter met een helicopterview. Denkt moeiteloos met je mee over een contentstrategie, een magazineconcept of de positionering van je bedrijf. Tovert daarnaast met twee creatieve linkerhanden de scherpste (web)teksten, interviews en merkverhalen uit zijn toetsenbord.

Bert is uitgever en media-adviseur bij Hiemstra Media

Altijd bezig met nieuwe mediaconcepten. Denkt met ondernemers mee hoe ze hun doelgroepen het beste kunnen bereiken. Bert zit vol out-of-the-box-ideeën en laat graag ook een proefballonnetje los over uw huisstijl, imago en marketingstrategie.

Marlous is projectmanager bij Hiemstra Media

De onmisbare schakel in een team van creatievelingen. Bewaakt de deadlines, plant de afspraken, verstuurt de proeven. Zo zorgt ze dat jouw project op tijd klaar is en de samenwerking soepel verloopt!

Team

Maatschappelijke betrokkenheid

Wat

We steunen organisaties die met een beperkt budget lokale evenementen voor een groot publiek mogelijk maken. En we zetten ons in voor goede doelen en andere maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor kinderen en volwassenen die in armoede leven.

Waarom

Tja. Omdat het kan. Omdat we het leuk vinden. Omdat we graag iets terug doen voor de samenleving. Omdat er zoveel mooie initiatieven zijn die wel een beetje contentmagie kunnen gebruiken. Kies zelf maar!

Hoe

We ‘doneren’ onder meer onze kennis, ideeën en tijd. Zo maken we regelmatig kostenloos teksten of nemen we deel in de organisatie van evenementen. Voor professionele maatschappelijke organisaties hanteren we een gereduceerd non-profit tarief.

Hoe kunnen we je helpen?

    We reageren binnen 2 werkdagen. Bellen is nog sneller!

     

    Bert