Hiemstra Media
Gasthuisstraat 6
Barneveld

T : 0342 - 820225
M : 06 - 16525020
E :info@hiemstrapubliciteit.nl

Copywriters, bladenmakers, pr-specialisten en webschrijvers

Hiemstra Media is een slagvaardig mediabureau dat bedrijven en organisaties helpt om hun doelgroep optimaal te bereiken met de juiste boodschap. Ons team is gespecialiseerd in op maat gesneden mediaproducties zoals relatiemagazines, personeelsmagazines, kranten, brochures, folders en flyers. We maken ze van scratch af aan of in samenwerking met jouw eigen reclame- of mediabureau.

Maatschappelijk betrokken

Bij Hiemstra Media vinden we het belangrijk om wat terug te doen voor de samenleving waar we midden in staan. Dat doen we onder meer door ideeën, persberichten, folders, flyers, nieuwsbrieven, mailings en jaarverslagen te 'doneren'. Bekijk de goede doelen die we steunen.

Bekijk onze diensten

Daarnaast kun je onze copywriters inschakelen voor snelle acties zoals persberichten, teksten voor websites, nieuwsberichten en content voor Facebook en Twitter. Daarbij kun je rekenen op snelheid en precisie. Want een boodschap communiceren, dat kom nu eenmaal heel erg nauw. Bekijk alle mogelijkheden waarmee we jouw onderneming of organisatie (nog) beter op de kaart kunnen zetten.

Ontmoet onze specialisten

Het team van Hiemstra Media bestaat uit ervaren copywriters, bladenmakers, pr-specialisten en webschrijvers. Maak kennis met onze specialisten en neem direct contact op.

Bert Hiemstra 
(copywriter, adviseur)

Kei in commerciele teksten. Kruipt in de huid van de klant en vraagt tot er geen vragen meer zijn. Dan pas is de weg vrij naar een heldere, krachtige, klantgerichte tekst die klinkt als een klok. Communicatieadvies? Je krijgt het er gratis bij. Bert laat niet alleen teksten los, maar ook nog wel eens ballonnetje over uw huisstijl, imago en marketingstrategie.

 

 

 

Marlous Brand 
(copywriter, project-
coördinator)

Tekstschrijver die op zeldzame wijze creativiteit combineert met een systematische manier van werken. Heeft altijd een opgeruimd bureau en weet zelfs de meest complexe projecten op te delen in overzichtelijke schema's, lijstjes en planningen. Maar heeft ook een fijne pen waar verrassende teksten uitrollen. Met net even dat persoonlijke tintje waardoor je blijft doorlezen.

 

Jasmijn Hiemstra 
(copywriter, eindredacteur)

Het spellingsgeweten van Hiemstra Media. Geen tekst gaat de deur uit, zonder dat zij hem heeft goedgekeurd. Scherpzinnig bewaker van kwaliteit. Tekstueel, maar ook inhoudelijk. Reportages, interviews, klantverhalen. Stuur Jasmijn en de klant heeft niet alleen het goede gevoel, maar krijgt ook nog eens een verhaal dat precies zegt wat het moet zeggen. Eerlijk. Menselijk. Recht-toe-rechtaan. Met gevoel voor details.


Rick Borkent 
(copywriter, webspecialist)

Copywriter met een helicopterview. Denkt strategisch na over de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van content. Adviseert over webcontent, mailings en social media. En helpt je net zo makkelijk praktisch op weg. Schrijft webteksten waar Google en gebruikers niet omheen kunnen. Heeft twee creatieve linkerhanden en tovert moeiteloos verrassende ideeën en concepten op tafel om jouw doelgroep in beweging te krijgen.

 

Patricia van Beusekom
(content marketeer, social media expert)

De benjamin van het stel. Lag in de wieg met een smartphone en is opgegroeid met Facebook, Instagram, Snapchat. Pingt, port, appt en liket wat af. En kan je dus precies vertellen hoe je met social media jouw business een boost geeft, je reputatie bouwt en klanten aan je bindt. Ook zonder kattenfilmpjes. Het handige is dat ze ook snel en makkelijk schrijft en je dus kan helpen met al jouw (online) content. 

Woord van de dag:

[ Metamorfose ]

Uitleg:
de metamorfose zelfst.naamw. (v.)
Uitspraak: [metamor’foz`e] Verbuigingen:
metamorfose|n, metamorfose|s (meerv.)
verandering van het ene levende wezen
in een ander

Volg ons op Linkedin!Volg ons op Facebook!Volg ons op Twitter!

Contact
Hiemstra Media
Gasthuisstraat 6
Barneveld

T : 0342 - 820225
M : 06 - 16525020
F : 084 - 8369009
E :info@hiemstramedia.nl