Maak kennis met ons team

Aangenaam! Wij zijn Hiemstra Media. Een team van creatieve en ervaren contentspecialisten. Zullen we een keertje kennismaken?

Sta jij hier binnenkort?

Bert

Bert is uitgever en media-adviseur bij Hiemstra Media

Altijd bezig met nieuwe mediaconcepten. Denkt met ondernemers mee hoe ze hun doelgroepen het beste kunnen bereiken. Bert zit vol out-of-the-box-ideeën en laat graag ook een proefballonnetje los over uw huisstijl, imago en marketingstrategie.

Marlous

Marlous is projectmanager bij Hiemstra Media

De onmisbare schakel in een team van creatievelingen. Bewaakt de deadlines, plant de afspraken, verstuurt de proeven. Zo zorgt ze dat jouw project op tijd klaar is en de samenwerking soepel verloopt!

Rick

Rick is copywriter en contentadviseur bij Hiemstra Media

Copywriter met een helicopterview. Denkt moeiteloos met je mee over een contentstrategie, een magazineconcept of de positionering van je bedrijf. Tovert daarnaast met twee creatieve linkerhanden de scherpste (web)teksten, interviews en merkverhalen uit zijn toetsenbord.

Sta jij hier binnenkort?

Stuur ons vrijblijvend een open sollicitatie en wij kijken of er wellicht een plekje voor je is!

Jasmijn

Jasmijn is copywriter en eindredacteur bij Hiemstra Media

Het spellingsgeweten van Hiemstra Media. Geen tekst gaat de deur uit, zonder dat zij hem heeft goedgekeurd. Schrijft ook in een handomdraai nieuwsberichten en reportages voor onze eigen businessmagazines en woonkranten.