Magazines

Van blog tot whitepaper, van social post tot zakelijke brief en van persbericht tot klantencase. De copywriters van Hiemstra Media schrijven elke denkbare tekst die je nodig hebt. Ook kunnen we bestaande teksten voor je redigeren. Wij schrijven onder meer voor mkb-bedrijven, overheden, zorgorganisaties en onderwijsinstellingen.

Techniek krant – Meerwaarde

Techniek krant – Meerwaarde

Hiemstra Media maakt creatieve teksten in opdracht van organisaties, bedrijven, uitgevers, mediabureaus, communicatiebedrijven en internetbureaus.

Snel en overtuigend

Of het nu gaat om een tekst in een vakblad, advertorial, persbericht, mailing of brief. Of een compleet magazine, krant of website. Onze tekstschrijvers kennen de kneepjes van elk medium. Ze leven zich razendsnel in uw business en doelgroep in. En komen met een creatieve teksten die uw lezers prikkelen, triggeren en aanzetten tot actie.

Met garantie

Moest jouw tekst gisteren al klaar zijn? Onze copywriters houden van deadlines en schrijven razendsnel. Op basis van uurtarief of een vaste projectprijs. En met garantie: niet tevreden? Dan krijg je ook geen factuur.

Directe een tekst nodig? Ik help je graag!