Een exclusieve vacaturekrant voor Barten Tuinen

Mooie nieuwe projecten? Bij Barten Exclusieve Tuinen hoeven ze niet veel moeite te doen om die binnen te halen. Hun prachtige werk spreekt voor zich. De bottleneck voor verdere groei zat hem in de aanwas aan personeel. Daarom maakten we een vacaturekrant!

Die opvallende huis-aan-huiskrant zette Barten Exclusieve Tuinen in de regio Neder-Betuwe op de kaart als aantrekkelijke werkgever. Een next-step voor hovenierstalent of een interessante optie voor vakmannen met twee rechterhanden die een nieuwe uitdaging zochten.

Expertise:
Kranten

De eerste stap? Dat was het ontwikkelen van een concept en pagina-indeling voor de krant. Het bleek een schot in de roos, waarna we de medewerkers en klanten van het hoveniersbedrijf doorzaagden.

Sollicitaties via de vacaturekrant

Zo ontdekten we wat voor hen écht het verschil maakt. Dus geen slappe verhalen over korte lijntjes en vakmanschap, maar concrete, beeldende teksten met veel praktijkvoorbeelden. Combineer dat met premium fotografie en wat creatieve acties en je hebt een krant die doet wat 'ie moet doen: zorgen dat mensen solliciteren! Met behulp van de vacaturekrant wist Barten Exclusieve Tuinen een aantal nieuwe medewerkers aan zich te binden.

 

 

Waarom je met ons wil samenwerken

Ervaren krantenmakers

We maken jaarlijks tientallen kranten voor bedrijven, overheden, (sport)verenigingen, zorgorganisaties en scholen.

Capaciteit & continuïteit

Last-minute een extra artikel nodig? Meerdere interviews achter elkaar op één dag? Doordat we met een team aan jouw krant werken, kunnen we altijd flexibel schakelen.

Coproductie mogelijk

Wil je zelf teksten of foto’s aanleveren? Geen probleem. We zijn gewend om samen te werken met jouw medewerkers of vrijwilligers.

Bert Hiemstra:

“Wil je ook een krant die bijdraagt aan jouw werkgeversmerk?"

Bel me dan via 06- 16 52 50 20 of stuur naar een mail naar bert@hiemstramedia.nl. Ik vertel je graag meer over onze aanpak.

Lees meer klantverhalen

Rhetap

Tijdens de grande opening van haar nieuwe woonboulevard wilde Rhetap natuurlijk…

Bekijken
Van Manen Badkamers

Kan je ons helpen om binnen een maand een huis-aan-huiskrant…

Bekijken
Een krant vol techniek!

Met een gloednieuw techniekcentrum heeft De Meerwaarde alles in huis…

Bekijken