Rhetap

Tijdens de grande opening van haar nieuwe woonboulevard wilde Rhetap natuurlijk zoveel mogelijk mensen over de vloer hebben. Hiemstra Media ontwikkelde daarvoor een huis-aan-huiskrant boordevol wooninspiratie, een sneak preview van de nieuwe showroom én verschillende aantrekkelijke acties. 

 

 

Je kan het concept voor zo'n krant zien als een interieurontwerp. Je hebt grote verhalen die body geven aan de krant en rubrieken die sfeer brengen. En met slimme vormgeving zet je de juiste content in de spotlights.

Expertise:
Kranten

Het ontwikkelen van zo'n concept? Dat kan je wel aan onze krantenmakers overlaten. Daarna gingen we los met sfeerfotografie in de showroom, spraken we met medewerkers over hun favoriete interieur-items en met klanten over hun ervaring met Rhetap.

Geen omkijken naar de krant

Als je tegelijkertijd verbouwt én een woonbedrijf runt, heb je natuurlijk al genoeg aan je hoofd. Daarom namen we Rhetap zoveel mogelijk werk uit handen. Van het inkopen van drukwerk tot het regelen van de verspreiding en het opmaken van advertenties van leveranciers. Zo werkten we samen toe naar een drukbezochte opening!

 

 

Waarom je met ons wilt samenwerken

Ervaren krantenmakers

We maken jaarlijks tientallen kranten voor bedrijven, overheden, (sport)verenigingen, zorgorganisaties en scholen.

Capaciteit & continuïteit

Last-minute een extra artikel nodig? Meerdere interviews achter elkaar op één dag? Doordat we met een team aan jouw krant werken, kunnen we altijd flexibel schakelen.

Coproductie mogelijk

Wil je zelf teksten of foto’s aanleveren? Geen probleem. We zijn gewend om samen te werken met jouw medewerkers of vrijwilligers.

Jasmijn Hiemstra:

“Benieuwd hoe we in korte tijd al die interviews afnemen?"

Bel me dan via 0342 - 820 225 of stuur naar een mail naar jasmijn@hiemstramedia.nl. Ik vertel je graag meer over onze aanpak.

Lees meer klantverhalen

Een krant vol techniek!

Met een gloednieuw techniekcentrum heeft De Meerwaarde alles in huis…

Bekijken
Van Manen Badkamers

Kan je ons helpen om binnen een maand een huis-aan-huiskrant…

Bekijken
Een exclusieve vacaturekrant voor Barten Tuinen

Mooie nieuwe projecten? Bij Barten Exclusieve Tuinen hoeven ze niet…

Bekijken