IVECO Schouten gaat Forward met relatiemagazine

IVECO Schouten is één van de grotere Nederlandse dealers van IVECO trucks en Fiat bedrijfswagens. Omdat klanten en relaties niet elke dag de showroom of werkplaats bezoeken, brengen we die op papier naar ze toe in magazine-vorm!

We bedachten voor IVECO Schouten de bladformule met vaste rubrieken, zoals een gesprek met een expert over een actueel branche-thema en een rubriek waarin we naast een chauffeur op de bijrijdersstoel zitten.

Dat mixen we met updates over nieuwe modellen, aandacht voor de verschillende vestigingen, interviews met klanten en meer. Zo ontstaat een afwisselend en gevarieerd magazine dat aansluit bij de contentbehoefte van de doelgroep en tegelijkertijd bijdraagt aan de doelen van IVECO Schouten.

Coproductie met eigen medewerkers

De Forward - zoals het magazine heet - is het vervolg op een jubileummagazine dat we maakten ter ere van het 50-jarig bestaan van IVECO Schouten. Dat magazine maakten we  helemaal zelf, de nieuwe Forward is een coproductie met marketeers van IVECO Schouten waarbij we flexibel ondersteunen als het gaat om copy, fotografie, vormgeving en redactiemanagement.

Waarom je met ons wilt samenwerken

Beter magazine in minder tijd

We nemen je veel werk uit handen bij het maken van een magazine. Van de bladformule tot het redactiemanagement; dat scheelt jou veel tijd!

Ervaren bladenmakers

Van zorg tot onderwijs en van overheid tot bedrijfsleven; we zijn gewend om ons snel te verdiepen in verschillende werelden en weten hoe we de connectie maken met jouw doelgroep.

Verzekerd van continuïteit

We werken met een team aan jouw magazine. Daardoor loopt de productie geen vertraging op bij ziekte of in de vakantieperiodes.

Marlous Brand:

“Benieuwd hoe het proces achter zo'n magazine eruit ziet?”

Bel me dan via 0342 - 820 225 of stuur naar een mail naar marlous@hiemstramedia.nl. Ik vertel je graag meer over onze aanpak in het maken van magazines.

Lees meer klantverhalen

Tosch

Veel ondernemers hebben geen zin om lang na te denken…

Bekijken
De Meerwaarde

De Meerwaarde is een school voor vmbo en praktijkonderwijs. De…

Bekijken
Kolk Report

Van de Kolk Bouw is een gerespecteerde middelgrote aannemer en…

Bekijken
Inspiratiemagazine voor Hillstones

Hillstones levert maatwerkproducten van beton en terrazzo. Je kunt dan…

Bekijken