Kolk Report

Van de Kolk Bouw is een gerespecteerde middelgrote aannemer en projectontwikkelaar. Het bedrijf uit Garderen levert niet alleen villa’s en woonwijken af, maar ook een relatiemagazine dat staat als een huis.  

 

Daarvoor leunt Van de Kolk Bouw B.V. op de bladenmakers van Hiemstra Media. Twee keer per jaar zetten onze copywriters en fotografen hun bouwhelm op en staan we met onze voeten in de klei om de mooiste verhalen op te halen.

Expertise:
Magazines

We spreken met iedereen die bijdraagt aan de uiteenlopende bouwprojecten. Van timmermannen tot directeuren en van projectleiders tot metselaars. Ook zitten we om tafel met opdrachtgevers, architecten en bouwbegeleiders.

Bouwen aan de merkidentiteit

De verhalen die we maken? Die lezen niet alleen lekker weg. We  'hameren' er tussen de regels ook de kernwaarden van het bouwbedrijf in en bouwen zo mee aan de merkidentiteit van het bouwbedrijf uit Garderen.

Waarom je met ons wil samenwerken

Beter magazine in minder tijd

We nemen je veel werk uit handen bij het maken van een magazine. Van de bladformule tot het redactiemanagement; dat scheelt jou veel tijd!

Ervaren bladenmakers

Van zorg tot onderwijs en van overheid tot bedrijfsleven; we zijn gewend om ons snel te verdiepen in verschillende werelden en weten hoe we de connectie maken met jouw doelgroep.

Verzekerd van continuïteit

We werken met een team aan jouw magazine. Daardoor loopt de productie geen vertraging op bij ziekte of in de vakantieperiodes.

Bert Hiemstra:

“Wil je ook een magazine waarmee je bouwt aan sterke relaties?"

Bel me dan via 06- 16 52 50 20 of stuur naar een mail naar bert@hiemstramedia.nl. Ik vertel je graag meer over onze aanpak.

Lees meer klantverhalen

De Eng

De gemeente Barneveld realiseerde in Voorthuizen een modern en multifunctioneel…

Bekijken
De Meerwaarde

De Meerwaarde is een school voor vmbo en praktijkonderwijs. De…

Bekijken
IVECO Schouten gaat Forward met relatiemagazine

IVECO Schouten is één van de grotere Nederlandse dealers van…

Bekijken