De Meerwaarde

De Meerwaarde is een school voor vmbo en praktijkonderwijs. De vraag aan Hiemstra Media? Maak voor ons een glossy die weerspiegelt hoe we hier geloven in het talent van al onze 2.000 leerlingen.

Met de glossy laten we zien hoe veelzijdig, praktisch en modern het vmbo-onderwijs op De Meerwaarde er is. Daar kies je als ouder of docent met trots voor!

Expertise:
Magazines

We ontwikkelden voor deze duimendikke glossy (130+ pagina's!) een bladformule en indeling waarin de onderwijsfilosofie van De Meerwaarde tot leven komt. We spraken met tientallen leerlingen, keken door de ogen van docenten en zaten aan tafel bij ondernemers die een rol spelen in het onderwijs.

Lekker visueel

Dat verhaal vertellen we ook in beeld, waarbij we samenwerkten met en fungeerden als sparringpartner van de vaste fotograaf en vormgever van De Meerwaarde. Of via een infographic die je in één oogopslag laat zien wat je allemaal kunt vinden op de campus van de school.

Waarom je met ons wilt samenwerken

Beter magazine in minder tijd

We nemen je veel werk uit handen bij het maken van een magazine. Van de bladformule tot het redactiemanagement; dat scheelt jou veel tijd!

Ervaren bladenmakers

Van zorg tot onderwijs en van overheid tot bedrijfsleven; we zijn gewend om ons snel te verdiepen in verschillende werelden en weten hoe we de connectie maken met jouw doelgroep.

Verzekerd van continuïteit

We werken met een team aan jouw magazine. Daardoor loopt de productie geen vertraging op bij ziekte of in de vakantieperiodes.

Marlous Brand:

“Benieuwd hoe je van een leeg vel tot een complete glossy komt?”

Bel me dan via 0342 - 820 225 of stuur naar een mail naar marlous@hiemstramedia.nl. Ik vertel je graag meer over onze aanpak.

Lees meer klantverhalen

Kolk Report

Van de Kolk Bouw is een gerespecteerde middelgrote aannemer en…

Bekijken
IVECO Schouten gaat Forward met relatiemagazine

IVECO Schouten is één van de grotere Nederlandse dealers van…

Bekijken
De Eng

De gemeente Barneveld realiseerde in Voorthuizen een modern en multifunctioneel…

Bekijken