Nieuwe webteksten voor Impex

Impex is een internationale producent van drinkwatersystemen voor kippen, varkens en andere dieren. Met een nieuwe website wilde het bedrijf haar positie als kennispartner voor veehouders verder versterken. De uitdaging voor Hiemstra Media? Maak onze technisch diepgaande teksten zo toegankelijk mogelijk.

Onze copywriters doken daarom eerst in de wereld van drinkwatermanagement voor de veehouderij. We spraken met accountmanagers en technisch specialisten over onder meer spoelsystemen, verschillende soorten nippels en de gevaren van biofilm.

Expertise:
Websites

Vervolgens ontwikkelden we een nieuwe tone-of-voice, herschreven we bestaande webteksten en voegden we nieuwe pagina’s toe over producten en oplossingen. Ook schreven we blogs en referenties en redigeerden we whitepapers.

Begrijpelijk én professioneel

Het resultaat? Impex communiceert nu op een moderne, toegankelijke manier over complexe onderwerpen. Daarmee helpt het pluimveehouders over de hele wereld om hun productieresultaten te verbeteren en de gezondheid van hun dieren naar een hoger niveau te brengen.

Waarom je met ons wilt samenwerken

Strategisch geschreven

Onze copywriters denken strategisch mee over je positionering en adviseren je over bijvoorbeeld de menustructuur, opbouw van webpagina’s en call-2-actions.

Zoekmachinevriendelijk

We weten dat vindbaarheid (SEO) voor elke webtekst belangrijk is en optimaliseren je pagina voor zoekmachines zonder de leesbaarheid uit het oog te verliezen.

Op tijd klaar

We werken flexibel samen met internetbureaus en webdesigners, waardoor je website op het afgesproken moment live kan.

Bert Hiemstra:

“Ook overtuigend en toegankelijk communiceren over complexe producten of diensten?”

Bel me dan via 06-16 52 50 20 of stuur naar een mail naar bert@hiemstramedia.nl. Ik vertel je graag meer over onze aanpak en de best practices van dit project!

Lees meer klantverhalen

SIEPLO

SIEPLO ontwikkelt en produceert innovatieve voersystemen voor veehouders. Je kunt…

Bekijken
Kleiburg

Kleiburg is een Amsterdamse brouwerij van speciaalbieren. Die bieren smaken…

Bekijken
Welisa

Welisa helpt groeiende bedrijven om processen slimmer in te richten…

Bekijken
Smink Kok Lentink

Smink Kok Lentink is een lokaal accountantskantoor uit Bunschoten-Spakenburg. De…

Bekijken