Kleiburg

Kleiburg is een Amsterdamse brouwerij van speciaalbieren. Die bieren smaken niet alleen buitengewoon goed, er zit ook een bijzonder verhaal achter… Hiemstra Media hielp Kleiburg om dat verhaal te vertellen en de merkbeleving van het bier te versterken.

Voor dat verhaal nemen we je online mee naar de Bijlmer. Daar vind je een stadsklooster, met kloosterlingen die midden in de samenleving staan en zich inzetten voor de omgeving. De Kleiburg-brouwerij is door hen opgezet en een deel van de opbrengst van de speciaalbieren gaat naar de maatschappelijke activiteiten van het klooster.

Expertise:
Websites

Op de nieuwe website van Kleiburg diepten onze copywriters dat verhaal uit, waarbij we in de webteksten steeds de link legden tussen de eeuwenoude traditie en de eigentijdse twist die Kleiburg daaraan geeft in het klooster en de brouwerij. Ook beschreven we op visuele wijze het brouwproces, zodat liefhebbers weten hoe hun bier gemaakt wordt.

Webteksten die lezen alsof je erbij bent

Je zou bijna zeggen dat we zelf meegebrouwen hebben, toch? Maar dat is dus niet het geval. De input voor de webteksten verzamelden we via telefonische interviews. Zo zie je dus: we kunnen echt toveren als het om teksten gaat.

Ook overtuigende webteksten

Strategisch geschreven

Onze copywriters denken strategisch mee over je positionering en adviseren je over bijvoorbeeld de menustructuur, opbouw van webpagina’s en call-2-actions.

Zoekmachinevriendelijk

We weten dat vindbaarheid (SEO) voor elke webtekst belangrijk is en optimaliseren je pagina voor zoekmachines zonder de leesbaarheid uit het oog te verliezen.

Op tijd klaar

We werken flexibel samen met internetbureaus en webdesigners, waardoor je website op het afgesproken moment live kan.

Rick Borkent:

“Onder een biertje - of een koffie - sparren over jouw webteksten?”

Bel me dan via 06 - 53 97 91 29 of stuur naar een mail naar rick@hiemstramedia.nl. Ik vertel je graag meer over onze aanpak en de best practices van dit project!

Lees meer klantverhalen

Welisa

Welisa helpt groeiende bedrijven om processen slimmer in te richten…

Bekijken
Smink Kok Lentink

Smink Kok Lentink is een lokaal accountantskantoor uit Bunschoten-Spakenburg. De…

Bekijken
SIEPLO

SIEPLO ontwikkelt en produceert innovatieve voersystemen voor veehouders. Je kunt…

Bekijken
Nieuwe webteksten voor Impex

Impex is een internationale producent van drinkwatersystemen voor kippen, varkens…

Bekijken